Kerime Nadir - Pervane Kitabının ÖzetiZevkli-Forum.Com sitesindeki Kitap Özetleri - kategorisi altındaki Kerime Nadir - Pervane Kitabının Özeti isimli konuyu görüntülemektesiniz. |
Kerime Nadir - Pervane Kitabının Özeti konusu, Kitap Özetleri forumunda tartışılıyor.
Konu ile alakalı etiketler:
pervaneler adlı kitap özeti,
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
KİTABIN ADI : PERVANE
KİTABIN YAZARI : Kerime NADİR YAYINEVİ : İNKILAP VE AKA KİTABEVLERİ İzzet vardır, pek ince narin kibar erkek. Bir de pervane kimseyi kaale almayan deli dolu. İzzet pervaneye aşıktır, bir gece birlikte olurlar. Bu durum pervane için zayıflık göstergesidir. İzleyen yıllarda pervane kaçacak izzet kovalayacaktır hatta pervane'nin izzet'ten nükte isimli bir kızı olacaktır -ki tabii ki görenler izzet'le arasındaki şaşırtıcı benzerliği fark edecektir- ama pervane kuyruğu hep dik tutacaktır izzet'i sevdiği halde. [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]ÖZETİ [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ÖZETİ [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] |
|
|
|
|
| Sponsor | |
|
|
|
|
#2 |
|
sevgili Azrail
![]() cok tesekkur edıyorum ama ogrenmek ıstedıgım tam olarak bu degıldı.ben zaten kitabı okudum sadece kıtabın son 10 sayfasını falan okuyamadım.cunku yırtıktı.ve olay siz de daha ıyı bılırsınız hep son noktalarda cozulur.kıtapların son sozleri cok manidardır.tek baslarına absürt gıbı dursalar da butunlugu ele alınınca ne kadar anlamlı etkıleyıcı oldugunu anlarsınız. ben pervane.yi kutuphaneden alıp okumustum.nıye yurdumun gusel ınsanları romanların son sayfalarını yırtıyorlar kı tabi herkes degıl.yapmayanları o kıtaplara gozu gıbı bakanları tenzih ederim.pervane.nın sonunu benden kıskanmalarına gerek yoktu ![]() bu neyın gostergesi biliyor musunz? demek ki nette oyle her seyı kolayca bulamıyormusuz ozaman degersiz gordugumuz bır kenara attıgımız buyuk buyuk arastırma kıtaplarına goz ucuyla baktıgımız amaaaan nasıl olsa nette bulurum dedıgımız her sey aslında nete yokmus hepsi.kitapları da unutmayalım.ben de kutuphanelerde arastırmalarıma devam edeyım bari suan 'gun olur asra bedel' i okuyorum cok begendım.yogun programımda kıtaba da yer ayırabıldıgım ıcın cok memnunum. sevgili azrail size müteşekkirim dogrusu .sag olun. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags: kerime nadir pervane ozeti, pervane anafikri, pervane kitabinin ozeti, pervane kitap ozeti |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |